Fatih Terim'i başkanlık için ikna etme süreci yaşanıyor

Başkanlık seçimi yaklaşan Galatasaray'da bazı genel kurul üyeleri, teknik direktör Fatih Terim'e başkanlık konusunda yoğun bir baskı yapıyor. Bu isimlerden olan Ahmet Yüce'nin Terim'i ikna etmek için çalışmalara başladığı öğrenildi.

07 Nisan 2021 Çarşamba 09:23
Fatih Terim'i başkanlık için ikna etme süreci yaşanıyor

Galatasaray kulislerinde Fatih Terim'in adı başkanlık için anılmaya başlandı. Sarı-kırmızılılarda seçimlere kısa bir süre kala bazı genel kurul üyelerinin tecrübeli hocaya aday olması yönünde baskı yaptığı öğrenildi.

Sözcü gazetesinin haberine göre; bazı genel kurul üyeleri bu konuda tecrübeli hocaya adaylığı konusunda baskı yapmaya başladı. Bu isimlerin başında gelen Ahmet Yüce'nin Terim'le görüşmelere başladığı öğrenildi. İki isim arasından tek bir aday çıkacak.

Başkanlık konusunda çizilen yol planında Yüce, başkanlık görevine gelirse Fatih Terim'in Sportif A.Ş'nin başına geçeceği ve futbolun tek patronu olacağı ileri sürüldü. Terim, başkanlık adaylığını açıklarsa listesinde Ahmet Yüce ile NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un da yer alacağı öğrenildi.

Yakın çevresine bu konuda kararsız olduğunu belirten Fatih Terim'in somut adım atması halinde çalışmaların hız kazanacağı ifade edildi.

Son Güncelleme: 07.04.2021 11:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15