Fatih Terim'in ayrılması sonrası Gedson Fernandes transferi suya düştü

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı sonrası transferde yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Sezon başı Gedson Fernandes transferi için Beşiktaş ile yarışan ve Benfica'nın takımda kalmasına karar vermesinden dolayı anlaşma sağlanamayan Gedson için bir şok daha yaşandı. Fatih Terim'in ayrılığı sonrası Gedson Fernandes transferi suya düştü. Benfica kulübü, Gedson'u Galatasaray'a vermek yerine başka bir kulübe kiralamak istediğini açıkladı.

12 Ocak 2022 Çarşamba 16:44
Fatih Terim'in ayrılması sonrası Gedson Fernandes transferi suya düştü

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılığı transfer gündemine de değiştirdi... Sarı-Kırmızılı yönetim devre arasında takıma katmayı planladığı Gedson Fernandes için beklemediği bir haber aldı. Sezon başında Beşiktaş'ın da çok istediği fakat Benfica'nın vermediği Gedson Fernandes'in Türkiye rüyası yine iptal oldu.

TERİM GİTTİ, GEDSON İPTAL

Portekiz spor gazetesi Record'da yer alan habere göre; Gedson'un transferi Fatih Terim'in en büyük isteğiydi ancak Terim'in gidişi sonrası transfer görüşmeleri de durdu. Genç oyuncunun da Sarı-Kırmızılı kulübü reddedip kendine Galatasaray dışında opsiyonlar araştırmaya başladığı kaydedildi.

BENFICA KİRALAMAYA SICAK BAKIYOR

Benfica'nın da Gedson'a uyacak ve tekrar formunu artıracağı bir kulübe, gerekirse maaşını da kulüp vermek üzere kiralamaya çok sıcak bakıyor. Benfica Başkanı Rui Costa'nın Fatih Terim ile yakınlığından dolayı bu transferin gerçekleşebileceği konuşurken Terim'in ayrılığı sonrası bu transfer rafa kalktı.

Son Güncelleme: 12.01.2022 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15