Fenerbahçe Aradığı Forveti İtalya'da Buldu

Vedat Muriqi'i Lazio'ya satan Fenerbahçe, santrfor transferine hız verdi. Sarı lacivertli takım, Udinese'de oynayan Stefano Okaka için girişimlere başladı ancak İtalyan forvet, takımın birinci golcüsü olamayacak. Alternatif santrfor olarak düşünülen Okaka, geçen sezon Udinese formasıyla 33 maça çıkarken 8 gol 2 de asist yaptı.Golcü futbolcunun Udinese'deki sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor.

17 Eylül 2020 Perşembe 09:13
Fenerbahçe Aradığı Forveti İtalya'da Buldu

 Muriqi'in gitmesiyle birlikte daha çok gündeme gelen forvet transferinde Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi.

STEFANO OKAKA

Ze Luis, Samatta gibi isimleri gündeminde de bulunduran Fenerbahçe'nin listesine Udinese'de forma giyen 31 yaşındaki forvet Stefano Okaka girdi. Daha önce Galatasaray ve Beşiktaş'ın da gündemine gelen Nijeryalı forvet için sarı lacivertliler girişimlere başladı. 2. santrfor alacak olan Fenerbahçe, Okaka'yı alarak forvet ihtiyacını teke indirmeyi planlıyor.

Sarı lacivertliler, Okaka'yı alternatif golcü olarak almayı planlarken, asıl golcünün yıldız bir golcü olacağı konuşuluyor. Golcü futbolcunun Udinese'deki sözleşmesi 2022 yılında sona eriyor. Okaka, geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 33 maça çıkarken 8 gol atıp 2 asistle oynadı.

Son Güncelleme: 17.09.2020 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15