Fenerbahçe Beko, Berkay Candan'ı kadrosuna kattı

Gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe Beko, yerli rotasyonu için Berkay Candan'ı kadrosuna kattı.

11 Temmuz 2019 Perşembe 12:16
Fenerbahçe Beko, Berkay Candan'ı kadrosuna kattı

Fenerbahçe Beko, Arel Üniversitesi Büyükçekmece'den Berkay Candan'la anlaşmaya vardı. Resmi sözleşmenin kısa süre içinde imzalanması bekleniyor.

Beinsports'un haberire göre, 26 yaşındaki uzun forvet, basketbola Fenerbahçe Ülker bünyesinde başladı ve 3 sezonluk maceranın ardından sırasıyla Olin Edirne, Aykon TED Kolejliler, Banvit, Trabzonspor Medical Park, Muratbey Uşak Sportif, Eskişehir Basket ve Arel Üniversitesi Büyükçekmece kulüplerinde oynadı.

Geçtiğimiz sezon Arel Üniversitesi forması giyen Candan, 7.2 sayı, 3,8 ribaund ve 1,1 asistlik ortalamaları tutturdu.

Aralarında Barış Hersek'in de olduğu 4 oyuncu ile yollarını ayırdığını duyuran Fenerbahçe Beko, böylece 4 numara pozisyonuna yerli bir takviye yapmış oldu.

Son Güncelleme: 11.07.2019 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15