Fenerbahçe gol oldu yağdı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe - İstanbulspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin rakibi karşısında zorlanmadığı mücadeleyi 4-0 kazandı. Fenerbahçe - İstanbulspor maç özeti ve önemli dakikaları haberimizde...

04 Aralık 2019 Çarşamba 09:26
Fenerbahçe gol oldu yağdı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Fenerbahçe evinde TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor'u konuk etti. Fenerbahçe, İstanbulspor'u Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu, Vedat Muriqi, ve Zajc'ın attığı gollerle 4-0'lık skorla tur için avantaj sağladı. Fenerbahçe - İstanbulspor maç özeti ve önemli dakikaları haberimizde...

FERDİ KADIOĞLU, BEĞENİ TOPLADI!

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, İstanbulspor karşısında sarı - lacivertlilerin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu.

Takımının galibiyetinde 1 gol - 1 asistle büyük rol oynayan 20 yaşındaki futbolcu, golü ve asistlerinin dışında etkili futboluyla da sarı - lacivertli taraftarların beğenisini topladı.

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA'DAN NEFİS ASİST

  1. dakikada Deniz Türüç'ün yerine oyuna giren 18 yaşındaki Muhammed Gümüşkaya, Miha Zajc'ın attığı golde asist yapan isim oldu.

Karşılaşmanın 88. dakikasında sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında rakibinden şık bir çalımla sıyrılan Gümüşkaya, arkadaşı Zajc'a adeta "al da at" dedi.

GOLLERİ ATAN İSİMLER, ASİSTLERİ DE YAPTI!

Sarı - lacivertlilerin İstanbulspor karşısında attığı 4 golün 3'ünü kaydeden Deniz Türüç, Ferdi Kadıoğlu ve Vedat Muriqi'nin birbirleriyle olan anlaşması dikkat çekti.

Bu üç isim, attıkları gollerin yanında birer de asist yaptı:

Ferdi Kadıoğlu: 1 gol & 1 asist
Deniz Türüç: 1 gol & 1 asist
Vedat Muriqi: 1 gol & 1 asist

ERSUN YANAL'DAN ROTASYON

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor ile oynadıkları ilk maçta, kadroda rotasyona gitti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada Ersun Yanal, Süper Lig'de geçen hafta Göztepe karşısında ilk 11'de forma giyen 9 ismi değiştirdi.

Göztepe karşısında ilk 11'de oynayan Deniz Türüç ile gördüğü sarı kartla cuma günü oynanacak Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düşen Nabil Dirar, bugün de sahaya 11'de çıktı.

Ligde uzun süredir ilk 11'de oynamayan Harun Tekin, Tolgay Arslan, Ferdi Kadıoğlu, Sadık Çiftpınar, Miha Zajc, Jailson ve Adil Rami maça ilk 11'de başladı.

MURIQI 2 MAÇ ARADAN SONRA 11'DE

Fenerbahçe'de sakatlığının ardından Göztepe karşısında 63. dakikada oyuna giren Vedat Muric, İstanbulspor karşısında ilk 11'de forma giydi.

Kosovalı santrfor, son olarak 8 Kasım'da Süper Lig'de oynanan Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynamıştı.

Fenerbahçe'de, kırmızı kart cezası biten Mauricio Isla da sahaya ilk 11'de çıktı.

F.BAHÇE KULÜBESİNDE DİKKAT ÇEKEN GENÇ

Fenerbahçe'de genç isimlerden Muhammed Gümüşkaya kupada kadroya girdi.

Bu sezon A takımla antrenmanlara çıkan, 19 Yaş Altı Spor Toto Gelişim Ligi'nde de bazı maçlarda forma giyen 19 yaşındaki futbolcu, İstanbulspor karşısında yedekler arasında oturdu.

Teknik direktör Ersun Yanal, kadroda 19 Yaş Altı Takımı'yla antrenmanlara çıkan başka bir ismi maç listesine dahil etmedi. Ersun Yanal 21 kişilik maç listesine de 19 isim yazdı.

Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı Luiz Gustavo ile sakatlıkları bulunan Hasan Ali Kaldırım ve Mevlüt Erdinç kadroda yer almadı. Ersun Yanal, Emre Belözoğlu, Max Kruse, Ozan Tufan'ı ise maç kadrosuna dahil etmedi.

ALLAHYAR İLK 11'DE

İstanbulspor'un Fenerbahçe'den kiraladığı İranlı santrfor Allahyar Sayyadmanesh, ilk 11'de sahaya çıktı.

Sezon başı sarı-lacivertlilere transfer olan ve İstanbulspor'a kiralanan Allahyar, Fenerbahçe karşısında ilk 11'de forma şansı buldu.

KADIKÖY SESSİZ

Fenerbahçe, 2017-2018 sezonunda aldığı ceza nedeniyle İstanbulspor maçını sahasında seyircisi olmadan oynadı.

Sarı-lacivertliler, söz konusu sezon kupada Beşiktaş'la oynanan maçta yaşanan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan kendi sahasında 3 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.

Öte yandan 30'a yakın İstanbulspor taraftarı deplasman tribününde takımlarını yalnız bırakmadı.

Son Güncelleme: 04.12.2019 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15