Fenerbahçe'de başarılı futboluyla dikkat çeken İsmail Yüksek'in sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı.

31 Aralık 2022 Cumartesi 09:44
Fenerbahçe'de başarılı futboluyla dikkat çeken İsmail Yüksek'in sözleşmesi uzatıldı

Fenerbahçe, İsmail Yüksek ile anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 2027 yılına kadar uzatıldı.

Fenerbahçe, önemli bir imza atmaya hazırlanıyor. Sarı Lacivertli kulüp, İsmail Yüksek ile sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardı.

23 yaşındaki oyuncu, 2027 yılına kadar Fenerbahçe formasını giyecek. Genç futbolcunun maaşında artışa gidilirken, resmi açıklama Ocak ayında yapılacak.

Sarı lacivertlilerin iç transferde anlaşmaya vardığı milli oyuncu, bu sezon yakaladığı çıkışla beğenileri topladı. İsmail Yüksek, bu sezon 16 maça çıktı. Bu maçların 10’unda Jesus’un ilk tercihi olurken, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İsmail Yüksek, Fenerbahçe'de yükselen performansıyla birlikte A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz’un dikkatini çekerek milli takıma davet edilmişti. (TRT Spor)

Son Güncelleme: 31.12.2022 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15