Fenerbahçe’nin dev kampanyasına Cem Yılmaz damga vurdu

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve Cem Yılmaz'ın konuk olduğu programda Fenerbahçe'ye destek kampanyası düzenlendi. 'Win Win' olarak adlandırılan kampanyada Ali Koç da canlı yayında yer aldı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu; Cem Yılmaz, Ali Koç ve ünlü isimlerin yer aldığı kampanyada gelen SMS sayısı da paylaşıldı. Cem Yılmaz, giydiği Fenerbahçe formasında efsane ismin imzasını öperek geceye damga vurdu.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 09:15
Fenerbahçe’nin dev kampanyasına Cem Yılmaz damga vurdu

TV8 ve FBTV’de ortak olarak yayınlanan Fenerbahçe’ye destek kampanyası “Win Win” (Kazan Kazan) büyük ses getirdi. Cem Yılmaz’ın konuk olduğu programda Ezgi Mola ve Merve Özbey; Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk’le birlikte telefonlara yanıt verdi. Programda Ali Koç, Ersun Yanal ve Fenerbahçe Futbol A Takımı da yer aldı. Cem Yılmaz kampanya için özel olarak tasarlanan formayı giyerken Alex de Souza’nın imzasını öptü. Ünlü komedyen ayrıca kampanyaya katılan 1500 kişiye özel bir gösteri düzenleyeceğini açıkladı.

ALİ KOÇ: İŞLER ZORDA

Acun Ilıcalı 01.00’de toplamda 600 bin SMS atıldığını açıkladı. 45 binin üzerinde ise forma satıldığı duyuruldu. Programın ilerleyen dakikalarında ise atılan SMS’in 750 bini geçtiği, 55 binin üzerinde de forma satışı yapıldığı açıklandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “İşler zorda. Seçilmeden önce bizler elele vererek, kitlesel bir hareketle, ancak Fenerbahçe’nin yapacağını söyleyerek başladık. Biz elimizden gelen katkıyı verdik. Türkiye tarihinde görülmemiş bir destek vereceğiz dedik, verdik. Fener Ol’u 4 Nisan’da başlattık. Tarihi bir geceydi. Kara bir gündü. 12 Mayıs’ta öyle bir gece. Çorbada herkesin tuzu olsun dedik. İş adamı, sanatçı, memur, yargıç, hakim dedik. İşte budur Fenerbahçe’nin zenginliği” diye konuştu.

CEM YILMAZ: AÇ GELDİM… YİYECEK TARAFTAR VARSA HEMEN YİYELİM!

Cem Yılmaz ise “Bana ne zaman görev düşecek diye bekliyorum. Kendime bir vazife icat etmeyeyim ama ‘Haydi Cem Ağabey, ne yapacaksın.” der gibi bakıyor buradaki kardeşler. Bir kere çok özendim. Beş forma beni kesmez. Bir avantajım olduğunu düşünüyorum. Sevilen biri olmak çok güzel. Diğer takım taraftarlarından da katılım bekliyoruz. Dayanışma topluca yapılan bir şeydir bu ülkede. Benimle de yemek yiyin. Benimle ilgili de bir şey yapın. Buraya aç geldim. Yiyecek bir taraftar varsa hemen yiyelim. Benimle canlı yayında hemen yesinler. Nusret’i arayayım mı?” diye konuştu.

İşte ödüllerin bazıları:

Ülker Stadı ve Ülker Arena’da maç izleme

Zeljko Obradovic ve Ersun Yanal ile yemek yeme

10 çifte ABD seyahati

20 kişiye Alex de Souza ile yemek yeme

20 araba

5 ev

50 Alex imzalı forma

Futbol takımı ile yemek yeme

Futbol ve basketbol takımlarıyla bir araya gelme

Ali Koç ile maç seyretme

Özel bir gününde istediğin bir sporcu ile bir araya gelme

Cem Yılmaz’ın özel gösterisine katılma

Ali Koç’un nikah şahitliği yapması

Fenerbahçe Futbol A Takımı’yla maç yapma şansı

(Skor)

Son Güncelleme: 13.05.2019 10:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15