Fenerbahçe’nin eski yıldızı Mateja Kezman’a şok suçlama!

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giymiş olan eski futbolcu Mateja Kezman'ın adı, temiz eller operasyonunda geçiyor. Sırp gizli servisi, kendisine ulaşılamayan Mateja Kezman'ı arıyor.

13 Ekim 2018 Cumartesi 12:31
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Mateja Kezman’a şok suçlama!

Fenerbahçe’de 2006-2009 yılları arasında forma giymiş olan Mateja Kezman’ın adı, Belçika’da yürütülen temiz eller operasyonunda geçiyor. Futbolculuk kariyerine nokta koyduktan sonra menajerlik yapan Mateja Kezman, kara para akladığı gerekçesiyle aranıyor. Belçika emniyeti tarafından yürütülen operasyonda Dejan Veljkovic ve Uros Jankovic isimli iki menajerin tutuklanması ile başlayan operasyonda sıranın Mateja Kezman’da olabileceği iddia ediliyor.

Dejan Veljkovic ve Uros Jankovic’in tutuklanmasının ardından gözler, iki menajerin çalıştığı menajerlik şirketine çevrildi. Belçika basınında yer alan habere göre şirketin sahibi, Fenerbahçe’nin eski yıldızı Mateja Kezman… Sırp Gizli Servisi’nin de dahil olduğu operasyon sonrası Sırbistan’da 7 daire ve 1 kafeye operasyon düzenlendi. Operasyon sonrası iki menajere ait olduğu belirtilen 1.3 milyon Euro’ya el konuldu. Sıro Gizli Servisi’nin Mateja Kezman’ın da peşinde olduğu belirtildi. Mateja Kezman’ın daha önce planladığı bir seyahati iptal ettiği ve kendisinden haber alınamadığı iddia edildi.

Sırbistan’da yayınlanan Kurir gazetesi de Belçika’da düzenlenen operasyonu manşetine taşıdı. Mateja Kezman’ın arandığı belirtilen haberde, 30 milyon Euro’nun üzerinde kara para aklandığı yazıldı. Mateja Kezman ve şirketinin özellikle Sergei Milinkovic-Savic transferi ile başlayan süreçte kara para aklama suçuna başladığı belirtildi. 2014 yılında Vojvodina’dan Genk’e 1 milyon Euro’ya transfer olan Sergej Milinkovic-Savic, 2015 yılında ise 18 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Lazio’nun yolunu tutmuştu. (Skorer)

Son Güncelleme: 13.10.2018 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15