Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nun askerliğe çağrıldığı iddiasıyla ilgili açıklama

Bugün bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada yer alan, Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu'nun askere çağrıldığı iddialarına kulüpten açıklama geldi. Sarı-kırmızılılar iddiaları yalanladı.

28 Ocak 2021 Perşembe 15:00
Galatasaray'dan Kerem Aktürkoğlu'nun askerliğe çağrıldığı iddiasıyla ilgili açıklama

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle:

Bugün sosyal medya üzerinden yayılan ve dedikodu temeline dayanan bir haber üzerine kulübümüz tarafından açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Profesyonel futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu’nun gerekli ertelemelerin yapılmadığı gerekçesiyle bakaya düştüğü ve askerlik görevi için birliğine çağrıldığı yönündeki haberler tamamen yalandır.

Vatani görevi için 2026 yılına kadar tecili bulunan Kerem Aktürkoğlu’nun yanı sıra futbol takımı kadromuzdaki herhangi bir sporcumuzun da kariyerlerine devam etmeleri adına benzer bir engeli bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygılarımızla,

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15