Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Süper Lig'in 7. haftasında heyecan başladı. Haftanın maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray, sahasında lider Konyaspor ile karşılaştı. Mücadele 2-1 sarı kırmızılıların üstünlüğü ile sonuçlandı. Galatasaray'ın golleri 1'de Oliveira ve 82'de Calvo (kk)'dan geldi. Konyaspor'un tek golünü 15'te Endri kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 16'ya yükselterek maç fazlasıyla lider oldu. Konyaspor ise 14 puanda kaldı.

16 Eylül 2022 Cuma 22:06
Galatasaray maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Süper Lig'in 7. haftasında heyecan başladı. Haftanın maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Galatasaray, sahasında lider Konyaspor ile karşılaştı.

Mücadele 2-1 sarı kırmızılıların üstünlüğü ile sonuçlandı.

Galatasaray'ın golleri 1'de Oliveira ve 82'de Calvo (kk)'dan geldi. Konyaspor'un tek golünü 15'te Endri kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 16'ya yükselterek maç fazlasıyla lider oldu. Konyaspor ise 14 puanda kaldı.

Konyaspor'da kaleci Sehic, 89. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Konuk ekipte kaleye savunma oyuncusu Adil Demirbağ geçti.

ICARDI İLK KEZ KADRODA

Galatasaray'ın yeni transferi Mauro Icardi, ilk kez bir lig müsabakasında kadroya girdi.

Sarı-kırmızılı ekibin Fransa'nın Paris Saint-Germain Kulübünden kiraladığı Arjantinli futbolcu, transferinden sonra ikinci maçta 21 kişilik müsabaka kadrosuna alındı.

Tecrübeli yıldız, maç öncesi sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük ilgi gördü. Taraftarların adını söyleyerek yaptıkları tezahüratlara el sallayan Icardi, tribüne gitmedi. Kerem Aktürkoğlu'ndan Icardi'yi tribüne getirmesini isteyen taraftarların bu çağrısı karşılık buldu.

Ceza sahasına kadar gelerek taraftarları selamlayan Icardi'nin yumrukla "oley çektirmesi" beklendi. Kaptan Muslera'nın ufak bir yardımıyla taraftarın isteğini geri çevirmeyen Icardi, coşkunun artmasını sağladı.

Son Güncelleme: 16.09.2022 22:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15