Galatasaray'da iki ismin bileti kesildi

Galatasaray’da yüksek ücretleri nedeniyle yaz döneminde gözden çıkarılan ama elde kalan Sofiane Feghouli ve Ryan Babel’le devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

08 Ekim 2021 Cuma 09:16
Galatasaray'da iki ismin bileti kesildi

Galatasaray’da yüksek ücretleri nedeniyle yaz döneminde gözden çıkarılan ama elde kalan Sofiane Feghouli ve Ryan Babel’le devre arasında yolların ayrılması planlanıyor.

Gerek maliyetleri gerek de performansları ile sorgulanan iki tecrübeli futbolcu için yolun sonu gözüküyor.

Milliyet'in haberine göre; sarı-kırmızılı yönetim yaz döneminde sadece Radamel Falcao ile vedalaşabilmişti.

Galatasaray'da her iki ismin ayrılması durumunda sezon sonuna kadar alacakları bonuslar ve yarım sezonluk ücretlerinden tasarruf edilmesinin de planlandığı belirtildi.

Sarı-kırmızılılar bu operasyonla 4-5 milyon euro tasarruf sağlamayı planlarken, iki oyuncunun ayrılmasıyla beraber kanat oyuncusunun transferinin yapılacağı belirtildi.

Ömer Bayram daha fazla süre alacak

Sarı-kırmızılılarda Ömer Bayram artık daha fazla süre alacak. Fatih Terim, sol bekte ofansif yönünün daha etkili olması nedeniyle Van Aanholt’un yerine Ömer Bayram’ı daha çok kullanma kararı aldı.

Çaykur Rizespor deplasmanında ikinci yarı sahaya giren ve sergilediği performansla dikkatleri çeken Ömer Bayram, Mustafa Muhammed’in golünde de asist yapmıştı.

Son Güncelleme: 08.10.2021 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15