Galatasaray'dan orta sahaya genç yıldız

Galatasaray, Strasbourg'dan ayrılmayı düşünen 22 yaşındaki genç futbolcu Ricner Bellegarder'i listesine aldı. Oyuncuyla Fiorentina da ilgileniyor.

03 Ağustos 2020 Pazartesi 12:22
Galatasaray'dan orta sahaya genç yıldız

Galatasaray, Strasbourg ile yollarını ayırmayı planlayan Jean-Ricner Bellegarde'i kadrosuna katmak istiyor.

L'Equipe'in haberine göre, 22 yaşındaki genç futbolcu Galatasaray ile Fiorentina'nın radarında. Strasbourg'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve birçok kulübün izlediği Jean-Ricner Bellegarde ise geleceğiyle ilgili henüz karar vermedi.
Öte yandan Jean-Ricner Bellegarde cephesinden gelen haberler henüz somut bir anlaşma veya somut bir teklif olmadığı yönünde. Galatasaray'ın kadro planlaması çalışmalarını sürdürdüğü, bu doğrultuda ince eleyip sık dokuduğu öğrenildi. Jean-Ricner Bellegarde ise listedeki isimler arasında yer alıyor.

JEAN-RİCNER BELLEGARDE KİMDİR?

Jean-Ricner Bellegarde 22 yaşında ve orta sahada görev yapıyor. Bu sezon Strasbourg formasıyla 24 lig maçına çıkan ve 1 asist yapan Jean-Ricner Bellegarde, totalde tüm kulvarlarda 30 maçta forma giydi. Jean-Ricner Bellegarde 2019 yılında 2 milyon euro bedelle Strasbourg'a transfer oldu. (FutbolArena)

Son Güncelleme: 03.08.2020 12:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15