Galatasaray'ın eski yıldızı Hull City'nin radarına girdi

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, gelecek sezon Premier Lig'e çıkartmak istediği takımı için transfer çalışmalarına başladı. Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile anlaşan Ilıcalı'nın hedefindeki yeni orta sahanın ise Galatasaray'ın eski yıldızı olduğu ortaya çıktı.

08 Haziran 2022 Çarşamba 09:25
Galatasaray'ın eski yıldızı Hull City'nin radarına girdi

 Fenerbahçeli Ozan Tufan'ın Hull City ile anlaşmasının ardından İngiltere Championship ekibi için flaş bir iddia daha gündeme geldi.

BÜYÜK OYNUYOR

Fenerbahçe'den Ozan Tufan ile anlaşma sağlayan ve transfer için başkan Ali Koç'la görüşme yapan Ilıcalı'nın milli futbolcunun yanına düşündüğü isim de ortaya çıktı.

JEAN MICHAEL SERI HEDEFİ

Sarı - lacivertli kulüple rakamları konuşan Acun Ilıcalı, Fulham ile sözleşmesi sona eren Jean Michael Seri'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

İDDİALI BİR ORTA SAHA

edpg3vtwwaeuycr

Oyuncuya resmi teklifi yapan ve beklemeye geçen Hull City cephesinin Ozan Tufan - Jean Michael Seri orta sahasıyla yeni sezona iddialı bir şekilde girmek istediği kaydedildi.

Fildişili orta saha oyuncusu 2019/20 sezonunda kiralık olarak Galatasaray formasını da giymişti.

Son Güncelleme: 08.06.2022 10:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15