"Galatasaray'ın yeni Drogba'sı; Mostafa Mohamed"

Bir dönem Beşiktaş forması giyen Ahmed Hassan ve Mısır futbolunun bir diğer efsane golcüsü Mido, Mostafa Mohamed'i değerlendirdi. Hassan, Mohamed'in Galatasaray'da oynayan Drogba'yı hatırlattığını söyledi.

18 Şubat 2021 Perşembe 09:37
"Galatasaray'ın yeni Drogba'sı; Mostafa Mohamed"

Fanatik gazetesinin haberinde, İki futbol adamı da 23 yaşındaki golcüden övgüyle bahsetti.

Beşiktaş'ı desteklediğini, ancak Mohamed'in Galatasaray'a gitmesine çok sevindiğini belirten Ahmed Hassan, şunları söyledi: "Türkiye’deki futbolseverler, belki Mohamed’i çok iyi tanımıyor ama o, zaten Mısır’da bilinen ve ülkenin en büyük kulüplerinden birinde oynayan bir futbolcuydu. Disiplinli şekilde çalışmaya devam ederse, daha da iyi olacak..."

"Derbiden sonra konuştum"

"Kendisi saha içi ve dışında pozitif bir insandır. Her zaman sahada elinden gelenin en iyisini yapar. Fenerbahçe maçından sonra onunla konuştum ve gelecek adına kendisini motive ettim. Tarz olarak bana, Galatasaray’da da oynayan Drogba’yı hatırlatıyor. Onun gibi güçlü ve gol vuruşlarında çok etkili. Fatih Terim’le birlikte kendisini her anlamda geliştireceğini düşünüyorum."

"Büyük bir karaktere sahip"

Mido ise Mohamed'in kariyerindeki en doğru tercihlerinden birisini yaptığını vurgulayıp, şöyle devam etti: "Galatasaray, Avrupa'nın en önemli kulüplerinden ve büyük bir taraftar kitlesine sahip. Fatih Terim gibi, genç oyuncular için büyük faydası olan bir isimle çalışıyor. Terim, dünyanın sayılı hocalarından ve büyük bir tecrübeye sahip. Elindeki oyunculardan maksimum verim almayı ve onları geliştirmeyi başarıyor. Türkiye'deki kariyerine çok iyi başlaması beni şaşırtmadı. Zamalek'te hocalık yaparken, onu A Takım'da oynaması adına keşfedenlerden biri bendim. Çok güçlü bir futbolcu ve büyük bir karaktare sahip..."

"Tipik bir 9 numara"

"Benim için Mohamed, tipik bir 9 numara. Drogba ve benim gibi, bir 9 numarada olması gereken özelliklere sahip. Günümüzde bu tarz forvetler bulmak kolay değil. En az iki sene Galatasaray'da kalması gerektiğini düşünüyorum. Böylece, İngiltere, İtalya ve İspanya gibi üst düzey liglerdeki büyük takımlarda oynama şansına sahip olacaktır."

Son Güncelleme: 18.02.2021 10:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15