Galatasaraylı Erick Pulgar'a tecavüz suçlaması

Galatasaraylı Erick Pulgar, ülkesi Şili'de kendisinin de içinde bulunduğu grup tarafından bir kadına tecavüz edildiği iddiasıyla karşı karşıya.

30 Haziran 2022 Perşembe 09:21
Galatasaraylı Erick Pulgar'a tecavüz suçlaması

Geçtiğimiz sezon İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'dan kiralık olarak kadroya katılan Erick Pulgar'ın takımdaki geleceği henüz netleşmemişken, Brezilya ligi ekiplerinden Corinthians'ı çalıştıran Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Vitor Pereira'nın oyuncuyu kadrosuna katmak istediği haberleri Brezilya basınında yankı bulmuştu.

"HİÇBİR ŞEY HATIRLAMIYORUM"

ıjııı

Tüm bu gelişmeler yaşanırken, Şilili oyuncu için ülkesinin basın kaynaklarından flaş bir iddia ortaya atıldı. Habere göre; Henüz kimliği açıklanmayan 24 yaşındaki bir kadın, Şili'nin başkenti Santiago'da bulunan bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlendiği sırada bir grubun kendisine içki ikram ettiğini, sonrasında ise başının döndüğünü ve başka hiçbir şey hatırlamadığını iddia ederek polise ihbarda bulundu.

"TECAVÜZ ETTİLER"

Gece kulübü çıkışı 28 yaşındaki futbolcu Erick Pulgar'ın da içinde olduğu ve 5 kişinin bulunduğu bir araca bindirilmesinin ardından, Pulgar'a ait olduğunu iddia ettiği eve gittimeleri sonrasında bir odaya girdiklerini ve tecavüze uğradığını, kendisine ikram edilen içkinin etkisiyle direnme şansının bulunmadığını söyledi.

Konuyla ilgili savcılık soruşturma başlatırken Erick Pulgar, yaptığı açıklamada "Yalnızca mal sahibi olduğum için tanık olarak ifademi talep edildi. Müştekinin bulunduğu toplantının yapıldığı evin ve adaletin emrinde olacağına dair güvence verdi." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 30.06.2022 11:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15