Giresunspor beraberliği sonrası Ali Koç ve Jorge Jesus'tan kritik zirve

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, dünkü Giresunspor karşısındaki puan kaybının ardından bugün teknik direktör Jorge Jesus ile bir araya geldiği aktarıldı.

08 Mayıs 2023 Pazartesi 15:49
Giresunspor beraberliği sonrası Ali Koç ve Jorge Jesus'tan kritik zirve

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile teknik direktör Jorge Jesus bir araya geldi.

Başkan Ali Koç, Jorge Jesus'u plansız bir şekilde kulübe davet etti. Özel olarak bir sebep belirlemedi; Giresunspor deplasmanında alınan 1-1'lik sonuç ve takımın son dönemde yaşadığı puan kayıpları masaya yatırılacak.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yolları ayırmak gibi bir gündemle Jesus'u kulübe davet etmediği de öğrenildi.

Fenerbahçe'nin çok kritik olan Giresunspor maçında puan kaybetmesi, kötü futbol oynaması nedeniyle Ali Koç'un Jorge Jesus'tan rapor isteyeceği de kaydedildi. Ali Koç'un Beşiktaş, İstanbulspor ve Giresunspor ile ilgili bilgiler alacağı da vurgulandı.

Başkan Ali Koç, sabah saatlerinde Jorge Jesus'a davet yolladığı ve saat 15.00'te toplantının başladığı kaydedildi. Jesus'un Fenerbahçe kariyerinde ikinci kez bu şekilde kulübe davet edildiği de belirtildi.

Son Güncelleme: 08.05.2023 15:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15