Hakan Çalhanoğlu Juventus yolunda

Milan'la sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve henüz anlaşma sağlayamayan Hakan Çalhanoğlu, Juventus yolunda.

15 Mayıs 2021 Cumartesi 09:11
Hakan Çalhanoğlu Juventus yolunda

Hakan Çalhanoğlu'nun yeni sezonda Juventus'a transfer olacağı iddia edildi. İtalyan basınında Calciomercato'nun haberine göre, yeni sezonda yeniden yapılanacak olan ve kadroyu revize etmeyi planlayan Juventus, Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşme taleplerini karşılamayı kabul etti.

Milan ile maaş konusunda anlaşma sağlayamayan Hakan Çalhanoğlu'nun önümüzdeki günlerde yönetimle tekrar bir araya gelmesi bekleniyor. Bu görüşmeden de sonuç çıkmaması halinde Hakan Çalhanoğlu'nun rotayı diğer tekliflere çevireceği öğrenildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU BU SEZON KAÇ GOL ATTI?

Hakan Çalhanoğlu bu sezon Milan formasıyla ligde oynadığı 31 maçta 4 gol attı ve 10 asist yaptı. Milli futbolcumuz tüm kulvarlarda 41 maçta 9 gol, 12 asistlik performans sergiledi.

(FUTBOL ARENA)

Son Güncelleme: 15.05.2021 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15