"İngiliz devi Altay'ı izliyor"

Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ın İngiliz devi Manchester United'ın radarına girdiği belirtildi. Başarılı kaleci hakkındaki raporun çok olumlu olduğu aktarıldı.

21 Ocak 2020 Salı 09:17
"İngiliz devi Altay'ı izliyor"

Sözcü'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Avrupa'da pek çok önemli kulüpçe izlenen 21 yaşındaki file bekçisinin en büyük talibi ise Manchester United. Edinilen bilgilere göre United'ın ‘birinci şef scout'u ve ona bağlı bir ekip, Altay'ı yakından izliyor.

Başarılı eldiven, son Gaziantep sınavında tribünden takip edildi. ‘Kırmızı Şeytanlar'ın yetenek avcılarının Altay Bayındır hakkında hazırladığı raporun da çok olumlu olduğu bildirildi. İngilizler, genç kalecinin antrenman bilgilerini de Fenerbahçe'den istedi. Sarı-lacivertliler, sezon sonunda Altay'a resmi teklif yapılmasını bekliyor. Son karar ise teklifin seviyesine bağlı olacak. Teklif yüksek olursa transfere izin verilecek.

Son Güncelleme: 21.01.2020 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15