Inter'in yeni teknik direktörü, Simone Inzaghi oldu

İtalya'da ligi şampiyon tamamlayan ancak teknik direktör Antonio Conte ile yolları ayıran Inter, Simone Inzaghi ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

03 Haziran 2021 Perşembe 17:14
Inter'in yeni teknik direktörü, Simone Inzaghi oldu

Serie A'da Juventus'un 9 yıllık şampiyonluk hegemonyasını bitiren ve 11 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Inter'de Antonio Conte ile yollar ayrılırken; teknik direktörlüğe Simone Inzaghi getirildi. Milano temsilcisi, 47 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Juventus ve Milan gibi takımların da formasını giyen ve İtalya Milli Takımının başarısı için de ter döken Inzaghi, futbolculuk kariyerini Milan formasıyla tamamladı.

Teknik direktörlük kariyerine Milan alt yapı takımını çalıştırarak başlayan Inzaghi, daha sonra A takımın başına çıktı. Eski milli futbolcu, Venizia, Bologna ve Benevento takımlarında görev yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15