İşte UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16'ya yazdıran Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider tamamlayan ve adını son 16 turuna yazdırmayı başaran Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.

04 Kasım 2022 Cuma 09:12
İşte UEFA Avrupa Ligi'nde adını son 16'ya yazdıran Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri

Fenerbahçe Dinamo Kiev'i 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi B grubundan lider çıkarak bir üst tura yükseldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda UEFA Avrupa Ligi gruplarını 2. sırada tamamlayan 8 takım ve Şampiyonlar Ligi'nden elenen 8 takımın eşleşmelerinde tur atlayacak takımlardan biriyle eşleşecek.

Muhtemel rakipler

Avrupa Ligi grup ikincileri: PSV, Rennes, Roma, Union Berlin, Manchester United, Midtjylland, Nantes, Monaco

Şampiyonlar Ligi'nden gelenler: Ajax, Barcelona, Juventus, Bayer Leverkusen, Salzburg, Sevilla, Shakhtar Donetsk, Sporting.

Final 7 Haziran'da

Son olarak Almanya ekibi Eintracht Frankfurt'un müzesine götürdüğü Avrupa Ligi'nin finali, 31 Mayıs 2023'te Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Puskas Arena'da oynanacak.

Geçen sezon ilk kez düzenlenen ve İtalya temsilcisi Roma'nın kazandığı Avrupa Konferans Ligi'nin final maçı ise 7 Haziran 2023'te Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan Eden Arena'da yapılacak.

Son Güncelleme: 04.11.2022 12:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15