Lionel Messi, PSG'ye veda ediyor

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe Galtier, Lionel Messi'nin takımdan ayrılacağını açıkladı.

01 Haziran 2023 Perşembe 14:53
Lionel Messi, PSG'ye veda ediyor

Paris Saint Germain Teknik Direktörü Christophe GaltierLionel Messi'nin takımdan ayrılacağını açıkladı.

Christophe Galtier, Lionel Messi'nin PSG ile olan sözleşmesini yenilemeyeceğini, Clermont maçının Arjantinli yıldızın PSG formasıyla son maçı olacağını duyurdu.

Galtier, "Futbol tarihinin en iyi futbolcusuna teknik direktörlük yapmak benim için ayrıcalıktı. Messi'yi Parc des Princes'te göreceğimiz son maç, Clermont mücadelesi olacak." dedi.

Barcelona formasıyla tarihe damga vuran, 16 yılda sayısız kupa ve başarı elde eden Lionel Messi, 2021 yazında dramatik vedanın ardından PSG'ye transfer olmuştu. 2022 FIFA Dünya Kupası'nı kazanarak bir ilki gerçekleştiren süper star, Fransız ekibinde taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalmış ve zaman zaman ıslıklandı.

35 yaşındaki Arjantinli oyuncu, PSG formasıyla toplamda 74 maça çıktı ve 32 gol, 35 asist yaptı.

Sıradaki durağı neresi olacak?

David Beckham'ın Inter Miami'sinin, eski kulübü Barcelona'nın ve Suudi Al-Hilal'in Arjantinli oyuncu için seçenek olabileceği öne sürüldü.

Önceliği Barcelona

Relevo'nun haberine göre Lionel Messi, Barcelona'ya dönme kararı aldı ancak Arjantinli yıldız, eski kulübüne 10 gün süre verdi.

Messi, Barcelona'dan La Liga ile gerekli anlaşmayı 10 gün içinde tamamlamasını istiyor.

Tecrübeli futbolcu, transferin La Liga yönetiminin gözünde geçerli olup olmayacağının teyidini talep ediyor.

Barcelona'nın maaş bütçesinde 200 milyon Euro'luk kesintiye gitmesi gerekiyor. Katalan temsilcisi bu bağlamda bazı futbolcularla yollarını ayıracak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15