Ljajic: O kadar da kötü değilim

Beşiktaş'ın zaman zaman beklentileri karşılamakta zorlanan 10 numarası Adem Ljajic, geçirdiği sakatlıklar nedeniyle yüzde yüzünü veremediğini, ancak buna rağmen "çok kötü bir performans sergilediğini düşünmediğini" ifade etti.

04 Haziran 2020 Perşembe 09:57
Ljajic: O kadar da kötü değilim

Ljajic, Sözüc'den Ali Aydın'a  yaptığı açıklamalarda özeleştirilerde bulundu. Geçen sezona göre kötü bir performans sergilediğini itiraf eden Ljajic, “Bu sezon genel olarak bekleneni karşılayamadığımın da farkındayım ancak şöyle de bir şey var: Ben de kendi kendimi sorgulayan bir karaktere sahibim ve kendimden çok daha fazlasını bekliyorum. Ufak tefek sakatlıklarım oldu ve bu sebeple yüzde yüz fizik olarak kendimi bulamadım. Ancak tüm bunlara rağmen çok da kötü değilim” diye konuştu.

Yıldız futbolcu, kalan 8 haftadan umutlu olduklarını da şu sözlerle dile getirdi: “Kesinlikle matematiksel olarak şansımız devam ediyor. Beşiktaş gibi takımların hedefi her zaman bitirebileceği yerin en üstünde bitirmektir. Sahaya çıkacağız ve ilk andan itibaren kazanarak ilerlemek istiyoruz. 8 maçlık süreç bile olsa maç maç bakmak lazım. Çıkacağız ve hepsini kazanmaya çalışacağız. Seyircimiz var gibi konsantre olacağız. Bu duruma katlanmak zorundayız. Seyircisiz maçların avantaj ve dezavantajları olacaktır.”

Ljajic, “Sergen Hoca'nın frikik konusunda yeteneği ortada ama aramızda bir fark var. O solaktı ben sağ ayaklıyım. Kesinlikle kendisinden öğreneceğim hatta kopyalayıp çalacak şeylerim olduğunu düşünüyorum. Frikik konusunda kendisinden bir şeyler öğreniyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 04.06.2020 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15