Marcao, Ümit Milli Takım futbolcusunu tokatladı; Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti!

Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrası Marcao, Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Bir anda saha karışırken Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.

10 Ekim 2020 Cumartesi 11:29
Marcao, Ümit Milli Takım futbolcusunu tokatladı; Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti!

Ümit Milli Takım ile Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'nde özel maçta karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında ise saha tam anlamıyla karıştı. Galatasaraylı Marcao ve Brendford forması giyen Halil Dervişoğlu ikili mücadele sonrası gergin anlar yaşadı.

Marcao tokat attı!

Galatasaraylı Marcao maçın 70. dakikasında kendisine sert giren Halil Dervişoğlu'na tokat attı. Tokat sonrası iki takımın oyuncuları arasında gergin anlar yaşandı.

Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti!

İki takım oyuncuları arasında uzun süre arbede yaşandı. Fatih Terim ve Tolunay Kafkas oyuncuları yatıştırmaya çalıştı. Bu durum sonrası 70. dakikada maç yarıda kaldı. Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas takımı sahadan çekti.

Mücadele 70. dakikaya kadar 0-0 devam ediyordu. TFF ve Galatasaray konuyla ilgili açıklama yapmadı ve resmi sitelerden maçın 0-0 sona erdiği duyuruldu. (Fanatik)

YALANLAMA GELDİ

Galatasaray ve Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında, yaşanan ikili mücadelede Marcao'nun Milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attığına ilişkin haber, genç oyuncu tarafından yalanlandı. Halil Dervişoğlu yaptığı açıklamada, "Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur." ifadelerini kullandı.

Fanatik gazetesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Marcao'nun, Ümit Milli Takım futbolcusu Halil Dervişoğlu'yla arasında yaşanan gerginlikten sonra tokatladığı iddia edilmişti. 

Halil Dervişoğlu, kişisel Instagram hesabında, hikâye bölümünde paylaştığı açıklamada; "Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olay bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkilemeyeceğini açıklamak isterim." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.10.2020 13:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15