Mesut Özil’den Fenerbahçe taraftarına şarkılı mesaj

Fenerbahçe'nin yıldızı Mesut Özil, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, taraftarlara mesaj gönderdi.

17 Şubat 2021 Çarşamba 09:34
Mesut Özil’den Fenerbahçe taraftarına şarkılı mesaj

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, resmi Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Şarkı söylediği bir videoyu paylaşımına ekleyen Mesut Özil, “Kadıköy'de muhteşem Fenerbahçe taraftarımızla buluşmak için şimdiden sabırsızlanıyorum…” mesajı yazdı.

Fenerbahçe tribünlerinden görüntülerin de yer aldığı videoda Mesut Özil’in “Bir Şarkısın Sen” şarkısını söylediği gözlendi.

PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Karagümrük maçında Fenerbahçe formasıyla ilk kez 11’de görev alan Mesut Özil, gösterdiği performansla ön plana çıktı.

Mesut Özil, müsabakanın 20. dakikasında sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içine açtığı ortada Szalai'nin verdiği pasta Thiam golü atarken, serbest vuruşlardaki etkisini gösterdi. Maçın ikinci yarısında 70. dakikada kaleyi cepheden gören vuruşta 32 yaşındaki yıldız futbolcu bir kez daha topun başına geçerken, meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

Mesut Özil, oyun içerisindeki yaptığı hamlelerle teknik heyetten tam not aldı.

Son Güncelleme: 17.02.2021 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15