Muslera: ''Aşkın olayım... Uyuz oluyorum artık bu şarkıya''

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu daha önce garantileyen Galatasaray, 37. haftada konuk ettiği ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup etti.

05 Haziran 2023 Pazartesi 09:07
Muslera: ''Aşkın olayım... Uyuz oluyorum artık bu şarkıya''

Nef Stadı'nda dolu tribünler önünde oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üstün bir mücadele sergileyen sarı-kırmızılı takım, Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin kaydettiği gollerle derbiden 3 puanla ayrıldı.

Fenerbahçe galibiyetiyle sezonu kapatan Galatasaray, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ligden çekilen Atakaş Hatayspor ile 38. haftada yapması gereken karşılaşmada hükmen galip sayılacak.

Icardi'nin röportajına Muslera dahil oldu! ''Aşkın olayım... Uyuz oluyorum artık bu şarkıya''

Sarı-kırmızılı takım, sezonun ilk yarısında Kadıköy'de oynanan derbide de rakibini aynı skorla yenmişti.

Galatasaray bu sonuçla ligde puanını 85'e çıkartırken, Fenerbahçe ise 77 puanda kaldı.

MAÇ SONUNDA BÜYÜK SEVİNÇ

AA-20230604-31335725-31335714-GALATASARAY_FENERBAHCE (Large)

Galatasaraylı futbolcular, derbi maçın ardından büyük sevinç yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolcular, bitiş düdüğünün ardından stat hoparlörlerinden çalınan müzikler eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Futbolcular ile teknik heyet, daha sonra tribünleri tek tek gezerek şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

MUSLERA'DAN ESPRİLİ CEVAP: "BU ŞARKIYA UYUZ OLUYORUM"

AA-20230604-31335725-31335716-GALATASARAY_FENERBAHCE (Large)

Icardi'nin röportajına Muslera böyle dahil oldu ve, "Aşkın olayım... Uyuz oluyorum artık bu şarkıya. Ama iyi anlamda, hoşuma gidiyor" dedi.

Son Güncelleme: 05.06.2023 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15