Ricardo Rodriguez Galatasaray yolcusu

Sağ bek bölgesi için Valentin Rosier transferinde oyuncunun kulübü Sporting Lizbon ile anlaştığı iddia edilen Galatasaray'da bir diğer hedef sol bek transferi. Cimbom, İtalya Serie A takımlarından Torino'da forma giyen sol bek Ricardo Rodriguez'in transferinde önemli bir mesafe kat etti. Ricardo Rodriguez'e bir dönem F.Bahçe de talip olmuştu. Sarı-lacivertli takımın harcama limiti olmamasından dolayı transfer gerçekleşmemişti.

15 Temmuz 2021 Perşembe 09:11
Ricardo Rodriguez Galatasaray yolcusu

Galatasaray, Torino'nun sol beki Ricardo Rodriguez'in transferi için görüşüyor. Akşam.com.tr'nin Cuore Toro'dan aktardığına göre sarı-kırmızılı kulüp, İsviçreli futbolcuya 2 milyon Euro + performansa bağlı bonusları içeren bir teklif yaptı. Transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Önümüzdeki ay 29 yaşına girecek olan futbolcu sol bek bölgesinin dışında stoperde de oynayabiliyor. Geçtiğimiz eylül ayında Milan'dan Torino'ya 1,95 milyon Euro'ya transfer olan futbolcunun sözleşmesi Haziran 2024'e kadar devam ediyor.

İSVİÇRE'NİN EURO 2020 BAŞARISINDA PAY SAHİBİYDİ

28 yaşındaki futbolcu, geride bıraktığımız sezon Serie A'da 16, İtalya Kupası'nda ise 2 maçta forma giydi. İsviçre Milli Takımı ile EURO 2020'de boy gösteren Rodriguez milli forma altında 86 maça çıkarken 9 gol attı.

Son Güncelleme: 15.07.2021 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15