Sergen Yalçın, iki ismin gönderilmesini istedi

Avrupa'ya veda eden ve Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta N'Sakala'nın ardından iki futbolcu daha Sergen Yalçın tarafından takımda istenmiyor.

27 Kasım 2021 Cumartesi 14:41
Sergen Yalçın, iki ismin gönderilmesini istedi

Avrupa'ya veda eden ve Süper Lig'de zirvenin uzağında kalan Beşiktaş'ta N'Sakala'nın ardından iki futbolcu daha Sergen Yalçın tarafından takımda istenmiyor.

Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, radikal kararlar almaya devam edecek. N'Sakala'da olduğu gibi gerekli durumda futbolcunun ismine bakılmaksızın kadro dışı kararlarının verileceği öğrenildi.

Sözcü gazetesinin haberine göre; Oğuzhan Özyakup'un ve Gökhan Töre'nin genç takımla idmanlara çıkacağı ileri sürüldü.

Yalçın, devre arasında kadroda düşünmediği isimlerin gönderilmesini yönetime iletti. Yöneticiler, Yalçın'ın üzerini çizdiği futbolcularla ocakta masaya oturacak ve yollar ayrılacak. Beşiktaş'ta devre arasına kadar iç transferde hareketli günlerin yaşanması bekleniyor.

Son Güncelleme: 27.11.2021 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15