Süper Kupa sahibini buluyor! Mehmet Demirkol favori takımı açıkladı...

Fanatik yazarı Demirkol, bu akşam oynanacak olan Süper Kupa finali için değerlendirmede bulundu.

14 Ağustos 2019 Çarşamba 13:26
Süper Kupa sahibini buluyor! Mehmet Demirkol favori takımı açıkladı...

Geçen yıl UEFA Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi’ni kazanan iki takım olan, Liverpool ile Chelsea Süper Kupa için Türkiye’de. Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta yapılacak olan UEFA Süper Kupa finali dünyadan ve Türkiye’den futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Spor yorumcusu ve Fanatik yazarı Mehmet Demirkol, bu akşamki mücadelenin galibinin Liverpool olacağını iddia etti. Demirkol, "Açık söylemek gerekirse Alisson, Liverpool kalesinde olsaydı Chelsea’nin mucizeye ihtiyacı var derdim. Onun yokluğunda Liverpool’un açık favori olduğunu söylemekle yetineceğim" dedi.

Demirkol'un "Açık ara Liverpool" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şöyle: 

Chelsea’nin ise henüz geçerli bir oyunu olduğunu söylemek dahi güç. ManU’dan yedikleri özellikle 2. gol hücum savunma geçişlerinde nasıl büyük sorun yaşadıklarını net olarak gösteriyor. Daralıp açılmalarda dünyanın en iyisi olan Liverpool’un bu durumda oyunun hakimi olacağına kuşku yok. Chelsea için orta sahada yapılacak basit top kayıpları ölümcül olacak. Dolayısıyla şansa fazlasıyla ihtiyaçları var. Açık söylemek gerekirse Alisson, Liverpool kalesinde olsaydı Chelsea’nin mucizeye ihtiyacı var derdim. Onun yokluğunda Liverpool’un açık favori olduğunu söylemekle yetineceğim.

Yazının tamamı için tıklayın

Son Güncelleme: 14.08.2019 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15