Tecavüzle suçlanan Dani Alves, üçüncü kez ifade değiştirdi!

Aralık 2022'de bir gece kulübünün tuvaletinde genç bir kadına tecavüzle suçlanan eski Barcelonalı futbolcu Dani Alves, ifadesini üçüncü kez değiştirdi.

23 Ocak 2023 Pazartesi 15:02
Tecavüzle suçlanan Dani Alves, üçüncü kez ifade değiştirdi!

Telecinco'nun haberine göre; genç bir kadının şikayeti üzerine önce gözaltına alınıp sonra tutuklanan Brezilyalı futbolcunun ilk ifadesinde kadını tanımadığını söylediği öğrenildi. Ancak kanıtların ortaya çıkmasının ardından Alves, genç kadınla tuvalette karşılaştığını söyleyerek, ifade değiştirdi.

Kuvvetli deliller karşısında bir kez daha ifade değiştiren Alves, genç kadınla birlikte olduğunu kabul etti, ancak ilişkinin rızaya dayalı oludğunu söyledi. Alves, kadını korumak için daha önce bu ifadeyi vermediğini öne sürdü.

Genç kadın ise ifadesinde Alves'in kendisini tuvalete kilitleyip oral sekse zorladığını söylemiş, istemeyince de Alves'in kendisine önce vurduğunu sonra da zorla sahip olduğunu belirtmişti.

Eşi Dani Alves'i savunda: Asla öyle bir şey yapmaz 

Brezilyalı futbolcunun eski eşi Dana Dinorah ise, "Dani asla ama asla böyle bir şey yapmaz. Onu 22 yıldır tanıyorum, onunla 10 yıl evliydim" diyerek, eski eşini savundu.

Öte yandan Alves'in, tuvalette genç kadınla kilitli olduğu sürenin 15 dakikayı aştığı belirtildi.

Son Güncelleme: 23.01.2023 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15