Tottenham, Kim Min-Jae için 45 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda

Premier Lig'in gözü Kim Min-Jae'nin üstünde; 45 milyon Euro'luk maddeye göre serbest kalabilir

12 Kasım 2022 Cumartesi 14:03
Tottenham, Kim Min-Jae için 45 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de göstermiş olduğu performansla dünya devlerinin ilgisini çeken Kim Min-jae, aynı performansı sezon başında transfer olduğu Napoli'de de sürdürüyor. Napoli, şimdiden Güney Koreli yıldızı kulüpte tutmanın formülünü arıyor. 

Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası'nda da boy gösterecek olan yıldız stoperin göstereceği performansla Avrupa'nın dev kulüplerini cezbetmesine yüksek olasılık olarak bakılıyor. Napoli yönetimi, bu kulüplerden birinin Kim Min-Jae gibi komple bir merkez stoper için 45 milyon Euro'luk serbest kalma maddesini ödemesinden çekiniyor.

Haberler.com'un İtalyan basınından aktardığına göre, gelecek sezondan itibaren 45 milyon Euro'ya serbest kalabilecek olan Min-Jae için Tottenham bu parayı gözden çıkarmış durumda.

Son Güncelleme: 12.11.2022 14:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15