Trabzonspor 4 transferi birden KAP'a bildirdi

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Karadeniz ekibi Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor. Kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Bordo-mavili ekip 4 ismi birden KAP'a bildirdi.

16 Haziran 2022 Perşembe 09:07
Trabzonspor 4 transferi birden KAP'a bildirdi

Yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden son şampiyon Trabzonspor transfere hızlı bir giriş yaptı.

Bordo-Mavili kulüp yaptığı KAP bildirimlerinde Denswil, Eren Elmalı, Larsen ve Doğucan ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Trabzonspor'dan KAP'a yapılan açıklamalar şöyle:

-Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

-Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

-Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

Son Güncelleme: 16.06.2022 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15