Trabzonspor Uğurcan Çakır için gelen dev teklifi reddetti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır için 20 milyon euroluk bir teklif yaptı. Oyuncusundan 30 milyon euro gelir bekleyen Trabzonspor, bu öneriyi elinin tersiyle itti. Almanya'dan Leipzig, İtalya'dan Inter, İspanya'dan Sevilla, İngiltere'den de Tottenham ve Leicester da Uğurcan Çakır'ın peşinde

13 Nisan 2021 Salı 09:43
Trabzonspor Uğurcan Çakır için gelen dev teklifi reddetti

İngiltere Premier Lig takımlarından Brighton, geçen sezondan bu yana takip ettiği Uğurcan Çakır'ın transferi için Trabzonspor ile masaya oturdu ancak pek de istediği sonucu alamadı. Sezon sonunda Uğurcan'ı satmayı düşünen Trabzonspor, EURO 2020'deki performansından önce bu satışı yapma taraftarı değil. Uğurcan'ın daha da parlayacağına inanan yönetim, şu an çeşitli takımlarla görüşmeler yapsa da nihai karar EURO 2020 sonrası verilecek.

SONRAKİ SATIŞTAN DA PAY TALEP EDİLDİ

Transfer sürecinde Brighton ile görüşen Trabzonspor, Uğurcan Çakır için yapılan 20 milyon euroluk teklifi geri çevirdi. Uğurcan'ın bonservis bedeli 30 milyon euro ve sonraki satıştan da %10 pay olarak belirlendi. Inter, Sevilla, Leipzig, Tottenham ve Leicester da Uğurcan'ın peşinde.

BEKLENTİLERİMİZLE UYUŞMUYOR

Uğurcan Çakır hakkında Başkan Ahmet Ağaoğlu, "Birkaç teklif geldi ama beklentilerimizle uyuşmadı. Milli Takım'ın birinci kalecisinden bahsediyoruz ve şampiyonada daha da değer kazanacak. 30 milyon euro ve sonraki satıştan %10 talep ediyoruz" diye konuşmuştu.

Son Güncelleme: 13.04.2021 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15