UEFA'dan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kararı

Koronavirüs salgını sebebiyle futbol organizasyonlarına ara verilmişti. UEFA bugün 55 ülke federasyonu ile video konferans gerçekleştirdi. Peki UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

01 Nisan 2020 Çarşamba 14:50
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi kararı

UEFA, bugün 55 ülke federasyonunun temsilcileri ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi. Toplanın gündemi ise koronavirüs salgını sebebiyle ara verilen liglerin durumu.

Almanya'nın ünlü haber kaynağı ZDF'nin haberine göre; UEFA, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarının Temmuz-Ağustos aylarında oynanmasına karar verdi. Buna göre, Haziran ayındaki tüm uluslararası maçlar ertelendi ve Sonbahara kadar da oynanmayacak.

EURO 2020 ERTELENMİŞTİ

2 hafta önce yapılan toplantının ardından ise UEFA'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı 2021 yılına ertelediği açıklanmıştı.

(AJANSSPOR)

Son Güncelleme: 02.04.2020 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15