Volkan Demirel efsane 11'ine 3 Galatasaraylı 1 Beşiktaşlı futbolcu aldı

Fenerbahçe'nin eski kalecisi ve yardımcı antrenörü Volkan Demirel, yorumculuk yaptığı yayıncı kuruluşa özel röportaj verdi. Demirel, Süper Lig'de birlikte ve karşılıklı oynadığı oyunculardan rüya ilk 11 yaptı. Demirel, bu listeye Galatasaray'dan 3, Beşiktaş'tan 1 futbolcu aldı.

30 Eylül 2021 Perşembe 15:32
Volkan Demirel efsane 11'ine 3 Galatasaraylı 1 Beşiktaşlı futbolcu aldı

Volkan Demirel, oyunculuk döneminde yaşadığı anılarını çalıştığı kurum beIN Sports'ta anlattı. Demirel'in Alex de Souza ve Fernando Muslera hakkındaki sözleri dikkat çekti.

"Alex'in evine gittik"

Alex'e veda etmediğiyle ilgili haberler çıkan Volkan, "Çoğu kişi bilmez ama ayrıldığı gün üç-beş arkadaş evine gittik. Duygu dolu anlar yaşadık. Ayrılmasını kimse istemezdi, ona 'profesör' derdik. Saha içinde ve dışında örnek alırdım" dedi.

Volkan, Muslera'yla olan ilişkisi hakkında, "Uçak seyahatlerinde tanıştık. Ardından tatilde denk geldik. Eşlerimiz de anlaştı. Ben de bir şey gördü ki içi ısındı bana. Benim de aynı şekilde ona. Galatasaray'a çok yakışıyor ve umarım uzun yıllar kalır" diye konuştu.

Volkan Demirel'in efsane 11'i

Muslera-Gökhan Gönül-Luciano-Egemen Korkmaz-Roberto Carlos-Appiah-Emre Belözoğlu-Quaresma-Ribery-Alex-Didier Drogba.

Son Güncelleme: 30.09.2021 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15