Wanda Nara oğlunu Galatasaray'a transfer etti

Galatasaray'ın Fransız devi Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi, ayrılık sürecinde olduğu eşi Wanda Nara ile yaşadığı ilişki nedeniyle gündemden düşmezken, Türkiye'den ayrılan Nara'dan flaş bir hamle geldi. Buna göre; Üvey babası ile kalan Wanda Nara'nın Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez Galatasaray'a transfer oldu. İşte detaylar...

03 Kasım 2022 Perşembe 09:21
Wanda Nara oğlunu Galatasaray'a transfer etti

Galatasaray'a geldiği günden bu yana Wanda Nara ile yaşadığı çalkantılı ilişki nedeniyle gündemden düşmeyen Arjantinli golcü Mauro Icardi performansıyla eleştiri oklarının hedefi olurken, bu düşük performansa sebep olarak eşi Wanda Nara gösteriliyordu.

Ayrılık sürecinde olduğu eşi ile ciddi problemler yaşayan Icardi'nin bu performansına sebep olarak Wanda Nara gösterilmesi nedeniyle Sarı-Kırmızılı taraftarlar 35 yaşındaki Arjantinli modele tepki gösterirken, aynı zamanda menajerlik görevi de yürüten Nara'dan flaş bir hamle geldi.

OĞLU GALATASARAY'DA!

6361a14486b24465a46dbf8c

Buna göre; Wanda Nara, ilk eşi Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'i Galatasaray U14 takımına transfer etti.

Genç futbolcu adayı Valentino Lopez, Wanda Nara'nın Türkiye'den ayrılmasına rağmen üvey babası Mauro Icardi ile İstanbul'da kalarak sarı kırmızılı takımın altyapısına başladı.

"BENİM OLMAYAN 3 ÇOCUĞA..."

631

Icadi, daha önceki açıklamasında "Benim nasıl bir baba olduğumu zaten biliyorsunuz ve benim olmayan üç çocuğa nasıl davrandığımı zaten biliyorsunuz." diyerek çocukları arasında ayrım yapmadığını vurgulamıştı.

Genç futbolcu adayı da Icardi ile birlikte Galatasaray'da kalarak hayatına bu şekilde bir yön vermiş oldu.

TARAFTARDAN TEPKİ

Yaşanan bu duruma Sarı-Kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yoğun tepki gösterdi.

Son Güncelleme: 03.11.2022 11:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15