Clubhouse'un Android sürümünün beta testleri başladı

Son dönemlerin en popüler uygulamalarından olan Clubhouse'un Android işletim sistemine geliş sürecinde önemli bir gelişme yaşandı. Geliştirici ekip, hazırladığı bir blog gönderisinde Clubhouse'un Android sürümünün beta kapsamda test edilmeye başladığını açıkladı.

03 Mayıs 2021 Pazartesi 14:02
Clubhouse'un Android sürümünün beta testleri başladı

iOS kullanıcıları, bundan birkaç ay önce Clubhouse isimli bir uygulama ile tanışmışlardı. Kullanıcıların bir sohbet odasında toplanarak sesle iletişim kurabildikleri uygulama, yayına girdiği ilk günlerde de bir numaralı gündem maddesi olmayı başarmıştı. Uygulama geliştiricileri ise ilk etapta yalnızca iPhone sahiplerinin kullanabildikleri bu uygulamanın Android ekosistemine geleceğini de açıklamışlardı. Şimdiyse bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Webtekno'dan Eray Kalelioğlu'nun haberine göre; yetkililer, Clubhouse'un internet sitesinde yayınladıkları bir blog gönderisinde, mobil uygulamanın Android versiyonunun beta kapsamda test edilmeye başladığını açıkladılar.

Bu açıklama, Clubhouse'ı Android ekosistemine yayınlanacağı tarih için belirleyici nitelikte değilse de uygulamayı merak eden kullanıcılar için, önemli bir adımın atıldığını söyleyebiliriz. Beta sürüm, önümüzdeki günlerde çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşabilir.

Son Güncelleme: 03.05.2021 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15