Netflix, şifre paylaşımı için ücret almaya başladı

Küresel internet televizyon ağı Netflix, ABD’deki kullanıcıların ayda 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini başkalarıyla paylaşabileceklerini duyurdu.

24 Mayıs 2023 Çarşamba 11:23
Netflix, şifre paylaşımı için ücret almaya başladı

Hesap paylaşımına yönelik baskısını ABD'ye taşımaya hazırlanan Netlix Inc., şifre paylaşımı yapan ABD'li müşterileri için oluşturduğu yeni ücretler tarifesini açıkladı.

Bloomberg HT'nin aktardığına göre, Netflix, kullanıcıların ayda ek 8 dolar karşılığında hesap bilgilerini paylaşabileceğini duyurdu. Diğer taraftan, bu seçeneklerin yalnızca standart ve premium planını kullanan müşteriler tarafından kullanılabileceği belirtildi.

Şirket, ABD ve Kanada'daki 30 milyon kullanıcı dahil olmak üzere, dünya çapında toplamda 100 milyon hanenin ödeme yapmadıkları halde bir Netflix hesabı kullandıklarını açıkladı.

Son Güncelleme: 24.05.2023 11:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15