Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve hükümet üyeleri aynı karede

Eski milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ın cenazesi, Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye yeni parti kuracağı iddia edilen Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın katılması dikkat çekti.

13 Temmuz 2019 Cumartesi 11:43
Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve hükümet üyeleri aynı karede

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat, son yolculuğuna uğurlandı.

Bayındır Hastanesi'nde yaklaşık 6 haftadır akciğer kanseri tedavisi gören ve sabah saatlerinde hayatını kaybeden Fırat için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindi namazının ardından cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Fırat'ın ailesi ve yakınları ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, eski başbakan yardımcısı Beşir Atalay, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, İsmet Yılmaz, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, CHP TBMM Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve bazı milletvekilleri katıldı.

Namazın ardından Fırat'ın cenazesi, Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi.

dengir-1.jpg

CENAZE TÖRENİNDE DİKKAT ÇEKEN İSİM

Fırat'ın cenazesine eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski başbakan yardımcısı Ali Babacan'ın katılması dikkat çekti. 

dengir-2.jpg

Yeni parti kurma hazırlığında olduğu belirtilen Ali Babacan, cenaze töreninde  eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve diğer siyasilerle tokalaştı.

dengir-3.jpg

Babacan, camiden ayrılırken gazetecilerin yönelttiği sorulara, "Bugün açıklama yok." yanıtını verirken, Davutoğlu ise "Cenazede, cenaze konuşulur." dedi.

Son Güncelleme: 13.07.2019 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15