Anlaşma sağlandı, seferler normale döndü

Anlaşma sağlandı, seferler normale döndü

16 Kasım 2016 Çarşamba 13:20
Anlaşma sağlandı, seferler normale döndü
İzmir'de günde 300 bin kişiyi taşıdığı için kent içi ulaşımın omurgasını oluşturan İZBAN'da işçilerin 8 Kasım'da başlattığı grevle duran seferler, anlaşma sağlanmasıyla bu sabah yeniden başladı.
İzmir'de toplu ulaşımın can damarı olan, Aliağa'dan Menderes'e 110 kilometrede yolcu taşıyan İZBAN'ın işçilerin grevi nedeniyle bir hafta süreyle çalışmaması ve dün akşam saatlerinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı görüşmeyle grevin sona ermesi İzmirliler'i sevindirdi. Seferler bu sabah erken saatlerde yeniden başlarken, 1 hafta boyunca sıkıntı yaşayan İzmirliler İZBAN vagonlarını doldurdu. Öte yandan, bu 1 haftalık süreçte sosyal medyada 'İZBAN' etiketiyle paylaşımlarda bulunan İzmirliler, şu ilginç sözlerle hasretlerini dile getirdi: 'İzban grevi yüzünden şehrin diğer yakasında oturan arkadaşımla mektuplaşmaya başladık. Evlenmiş bir de çocukları olmuş', 'Elbet bir gün buluşacağız bu böyle yarım kalmayacak koyun kokulum', 'Özledik bee next station İzban bey', 'Oldu mu şimdi bırakıp, gitmen', 'Gelmiyor, gönlümün efendisi', 'Çalış artık koyun kokulum'...
 

Son Güncelleme: 16.11.2016 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15