Başakşehir'de Fabrika Yangını

İstanbul Başakşehir'de bant ve kayış üretimi yapan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edilirken ilk belirlemelere göre yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

02 Temmuz 2020 Perşembe 11:34
Başakşehir'de Fabrika Yangını

İstanbul Başakşehir'de bant ve kayış üretimi yapan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Kayaşehir Mahallesi'nde meydana gelen yangında ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı. Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başladı. 

Başakşehir Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"Başakşehir ilçemize bağlı Kayaşehir Mahallesi, İstiklal Caddesi No:422’de konveyör bant ve kayış üretimi yapan bir fabrikada, 05:13’te henüz bilinmeyen bir nedenle yangın meydana gelmiştir. Olay yerine, itfaiye, 112 ve polis sevk edilmiştir. Yangına Başakşehir ve çevre ilçelerden gelen itfaiye ekipleri; otuz iki (32) araç, seksen (80) personel ile müdahale etmektedir. Yangın kontrol altına alınmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir.Fabrika’da çalışan kimse olmadığı tespit edilmiştir. Yaralı ve can kaybı  bulunmamaktadır."

Son Güncelleme: 02.07.2020 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15