Ege Denizi’nde art arda üç deprem

Ege Denizi’nde, İzmir’in Karaburun açıklarında Richter Ölçeği’ne göre 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İkinci deprem Gökova Körfezi’nde de Richter ölçeğine göre, 4,0 büyüklüğünde gerçekleşirken akşam saatlerinde ise Bodrum açıklarında 3,9 büyüklüğünde üçüncü deprem meydana geldi.

19 Mayıs 2019 Pazar 20:33
Ege Denizi’nde art arda üç deprem

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı’nın merkez üssünü, Ege Denizi’nde İzmir’in Karaburun ilçesinin 39,29 kilometre açıkları olarak saptadığı deprem, saat 09.44’te meydana geldi. 3,6 büyüklüğündeki deprem, yerin 7 kilometre derinliğinde oldu. Deprem hasara yol açmadı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin merkez üssünü Middilli Adası, büyüklüğünü ise 3,7 olarak açıkladı

Bodrum açıklarında ise Richter ölçeğine göre, 3,7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin, merkez üssünü Bodrum’un 10,19 kilometre açığı olarak saptadığı deprem, saat 14.34’te meydana geldi.

GÖKOVA’DA DA 4,0’LIK DEPREM

Gökova Körfezi’nde de Richter ölçeğine göre, 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD Deprem Dairesi’nin, merkez üssünü Bodrum’un 7,79  kilometre açığı olarak saptadığı deprem, saat 14.34’te meydana geldi. Richter ölçeğine göre 4,0 büyüklüğündeki deprem, 6,97 kilometre derinlikte oldu. 

Ege Denizi’nde, 17.47’de Bodrum açıklarında Richter ölçeğine göre 3,9 büyüklüğünde üçüncü deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi’nin, merkez üssünü Bodrum Turgutreis ilçesinin 45.91 kilometre açığı olarak belirlediği deprem, saat 17.47’de meydana geldi. Deprem 20.49 kilometre derinlikte oldu.

Son Güncelleme: 19.05.2019 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15