Marmaris'te Fuhuş Operasyonu; 9 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı.

01 Ekim 2021 Cuma 12:43
Marmaris'te Fuhuş Operasyonu; 9 Gözaltı

Muğla’nın Marmaris İlçesi'nde düzenlenen fuhuş operasyonunda 9 şahıs gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından üç ay önce başlatılan çalışmada, bir çetenin Marmaris'te fuhuş yaptırdığı belirlendi. Marmaris Cumhuriyet Savcılığı'ndan alınan izin doğrultusunda teknik ve fiziki takip başlatıldı.

Polis ekipleri, şebekenin yurt dışından yüksek maaşla iş bulma vaadiyle buldukları kadınları Marmaris’e getirdiklerini belirledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gerekli delillerin toplanmasının ardından geçen çarşamba günü operasyon için düğmeye bastı. “Sezon 3” adı verilen ve 85 polisin katıldığı operasyonda, 26 adreste arama yapıldı. Aramalarda 2 ruhsatsız tabanca, 140 mermi, 7 bin dolar, 11 bin lira, uyuşturucu madde, cep telefonları ve sim kartlar ele geçirildi.

Gözaltına alınan 9 kişi, polisteki işlemlerinin ardından bugün Marmaris Adliyesi’ne sevk edilirken, 18 kadın ise sınır dışı edilmek üzere Muğla İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Anka

Son Güncelleme: 01.10.2021 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15