Meteoroloji’den 9 il için hava durumu uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden (MGM) yapılan değerlendirmede bugün 9 ilde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor. Yağışların, Antalya, Göller Yöresi, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve İç Anadolu'nun batısı, Giresun'un doğusu ve Trabzon'da kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli olması bekleniyor.

19 Ekim 2020 Pazartesi 11:14
Meteoroloji’den 9 il için hava durumu uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) yapılan açıklamaya göre bugün 9 ilde kuvvetli yağış ve rüzgar bekleniyor.

9 İL İÇİN UYARI GELDİ

Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya, Göller Yöresi, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya ve İç Anadolu’nun batısı, Giresun’un doğusu ve Trabzon’da kuvvetli, Rize ve Artvin çevrelerinde çok kuvvetli, yer yer şiddetli olması bekleniyor. Kuzey, iç ve batı kesimlerde hava sıcaklığı azalmaya devam ederken, diğer yerlerde bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. MGM, vatandaşları ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

YAĞIŞ ALMAYAN BÖLGELER AZ BULUTLU OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Adana’nın kuzeyi, Doğu Toroslar mevkii, Kahramanmaraş’ın güneybatısı, Osmaniye ve Hatay’ın İskenderun ilçesi ile Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

Son Güncelleme: 19.10.2020 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15