Meteoroloji'den fırtına ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ege'yi sağanak ve fırtına için uyarırken Marmara'da da fırtınanın etkili olacağını bildirdi. Yayınlanan son dakika uyarısına göre fırtına ve sağanak etkisini yarın gün boyu sürdürecek. İşte Meteoroloji tarafından yapılan uyarı...

12 Eylül 2019 Perşembe 15:45
Meteoroloji'den fırtına ve sağanak uyarısı!

Marmara ve Ege’ye ” kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve hamleli olarak fırtına” uyarısı geldi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarıda atı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat çekildi.

MARMARA VE EGE’DE FIRTINA ETKİLİ OLACAK!

Meteoroloji’nin uyarısına göre;

Rüzgarın yarın (13.09.2019 Cuma) Marmara Bölgesi (İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova, Kırklaeli, Tekirdağ, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir) ile Kuzey Ege’de (İzmir ve Manisa) kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve hamleli olarak fırtına (50-80 Km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

EGE’Yİ SAĞANAK VURACAK

Ege için Meteoroloji’nin uyarısı şu şekilde;

Yarın (13.09.2019 Cuma) Ege Bölgesi’nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Aydın, Muğla, Denizli ve Manisa çevreleri ile İzmir’in doğu ilçelerinde kuvvetli (21-50 Kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Meydana gelmesi muhtemel ani sel, su baskını, yıldırım tehlikesi, dolu yağışı, hortum oluşma riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Son Güncelleme: 12.09.2019 15:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15