Tarihi Vaniköy Camisi'nde yangın

İstanbul Üsküdar'da tarihi Vaniköy Camisi'nde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. İstanbul Valiliği yangına ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu

15 Kasım 2020 Pazar 14:16
Tarihi Vaniköy Camisi'nde yangın

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.  Ekiplerin yangına karadan ve denizden müdahalesi sürüyor. Boğaz hattındaki yol yangın söndürme çalışmaları kapsamında trafiğe kapatıldı. 

İstanbul Valiliği yangına ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"Bugün saat 13.30 sıralarında Üsküdar ilçemiz Kandilli Mahallesinde bulunan tarihi Vaniköy Camiinde henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır. Olay yerine süratle karadan ve denizden yangın söndürme ekipleri sevk edilmiştir. Denizden (3) sahil güvenlik teknesi, karadan İBB (5) İtfaiye araç ve ekibiyle müdahale edilerek kontrol altına alınan yangını soğutma çalışmaları devam etmektedir. Ahşap kısımları yanan Vaniköy camiindeki yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır." 

Son Güncelleme: 15.11.2020 14:19
Anahtar Kelimeler:
IstanbulVaniköy Cami
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15