Rize'de Bulutların Üzerinde Yaylalar Ziyaretçileri Büyülüyor

Rize'deki Çağrankaya Yaylası'nın bulutlar üstündeki görüntüsü, ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Yaylaya tatil için gelenler, kartpostallık bu görüntüleri cep telefonlarıyla fotoğraflayarak yakınlarıyla paylaşıyor.

11 Eylül 2021 Cumartesi 12:40
Rize'de Bulutların Üzerinde Yaylalar Ziyaretçileri Büyülüyor

Rize'deki Çağrankaya Yaylası'nın bulutlar üstündeki görüntüsü, ziyaretçilerini hayran bırakıyor. Yaylaya tatil için gelenler, kartpostallık bu görüntüleri cep telefonlarıyla fotoğraflayarak yakınlarıyla paylaşıyor.

Rize’nin İkizdere ilçesindeki en büyük yaylalardan olan ve 3 köy halkının ortaklaşa kullandığı Çağrankaya Yaylası’nın manzarası nefesleri kesiyor. 
Bulutların kapladığı dağ zirvesinde her dertlerini unuttuklarını belirten Şaban Bekiroğlu, şunları söyledi:

"Buradaki manzarayı benim tarif etmem mümkün değil. Bu yaylada dedemden kalan evimiz var. Her yaz mevsiminde bu güzellikleri görmeye, yaşamaya geliriz. Manzara süper. Aşağıdaki bulutlar bir deniz gibi yaylamızı çevreliyor. Görünmesi gereken bir yer. Çevre temiz ve yemyeşil, aşağıda deniz gibi bulut var."

Anka

Son Güncelleme: 13.09.2021 09:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15