Yeni Citroën C4 Türkiye'de Satışa Çıktı

Citroën, yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu. Aracın en düşük fiyatlı modeli 219 bin TL.

08 Mayıs 2021 Cumartesi 12:33
Yeni Citroën C4 Türkiye'de Satışa Çıktı

Citroën, yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu. Aracın en düşük fiyatlı modeli 219 bin TL.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneği bulunan C4, Citroën’in 10'uncu nesil kompakt hatchback modeli olarak yollara çıkıyor. Yerden yüksek tasarımıyla dikkat çeken yeni C4, 219 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacak. 

Feel, Feel Bold, Shine ve Shine Bold adı verilen 4 ayrı donanım paketiyle tercih edilebilen yeni C4'ün tanıtım toplantısında konuşan Citroën Genel Müdürü Selen Alkım, “Yeni C4, bir önceki nesline göre çok farklı bir otomobil. Tasarımı, teknolojisi, konforu ve yerden yüksekliğiyle hatchback sınıfına yepyeni bir soluk getiriyor. Hem SUV’ye göz kırpıyor hem de dört dörtlük bir Crossover formu taşıyor” dedi.

Selen Alkım’ın açıklaması şöyle:

“Bu kapsamda, yeni C4’ün geniş bir kitleye hitap etmesini bekliyoruz. Rakip olarak, tüm B-SUV’leri ve C-Hatchback’leri kesinlikle hedefliyoruz. Aynı zamanda, tüm SUV kullanıcılarının da beğenisini kazanacağına ve ilgisini çekeceğine inanıyoruz. İlk olarak Nisan ayında test araçlarımızı Türkiye’ye getirmiştik. Bu sayede, 100’den fazla test aracını bayilerimiz aracılığıyla 1000’e yakın Citroën müşterisine tam kapanma döneminden hemen önce test ettirdik. Bugün itibariyle de resmen satışa sunmuş olduk. Kapanma döneminin bitimine kadar yeni C4 için gelen talepleri toplayacağız” diye konuştu. Mayıs’ın son haftasıyla birlikte C4’ün ilk teslimatlarının başlayacağını aktaran Alkım, “Aynı zamanda, müşterilerimize bütün satış seçeneklerini sunmak adına kapanma döneminde online rezervasyon imkanı da sunuyoruz. Yeni C4’ün özellikleri ve rekabetçi fiyatıyla iddialı bir model olacağına inancımız tam.”

Son Güncelleme: 08.05.2021 13:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15