Akay’dan Sanatkara yaşanabilir Seyhan

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhanlının mutluluğu için durmaksızın çalışıyor

15 Eylül 2019 Pazar 10:56
Akay’dan Sanatkara yaşanabilir Seyhan

Halkın sorunlarını yerinde tespit edip çözüm üretmek için durmaksızın çalışan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan’da faaliyet gösteren siteler ile Akkapı Mahallesi ve Yeni Mahalle’de belediyenin yaşama geçirdiği projeleri denetledi.

ATA KAPORTACILAR VE GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER SİTELERİNE ZİYARET

Belediye Başkan yardımcıları ve teknik ekiplerle birlikte ilk olarak ATİKOP Toptancılar Sitesi arkasında kurulu bulunan Ata Kaportacılar sitesine gelen Başkan Akay, hurdaların gelişi güzel atılması ve işgaller ile daha yaşanılabilir bir bölge oluşumu için tespitlerde bulundu.

Akay, teknik ekibin harita ile değerlendirme yaptığı alanda, yeşil alan olarak belirlenen bölgedeki işgalin sona erdirilmesi, bölgenin yeniden düzenlenerek esnafın rahat ortamda çalışmasına olanak sağlanması için çalışma yapılması talimatlarını verdi.

Ata Kaportacılar Sitesi Başkanı Osman Demirkol ise 500 esnafın bulunduğu siteye yakın ilgisi nedeniyle Başkan Akay’a teşekkür etti.

Daha sonra Geri Dönüşümcüler Sitesini de ziyaret eden Başkan Akay, bölge esnafıyla yaşadıkları sorunlar ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulundu.

AKAY, YENİ VE AKKAPI MAHALLELERİNDE MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Yeni Mahalle Muhtarı İdris Demir’i ziyaret eden Başkan Akay, Adana Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ata Ürün’ün de hazır bulunduğu ziyarette Muhtar İdris Demir’in mahallenin sorunlarının çözümünü içeren taleplerini dinledi.

AKKAPI DA DÜŞLER ATÖLYESİ İNŞAATI VE SPOR TESİSİ 

Akkapı Mahallesi’nde inşası süren Düşler Atölyesi’ni ve Emekli Dinlenme Evi’nin son durumunu teknik ekiple birlikte inceleyen Başkan Akay, Akkapı Mahallesi Muhtarı Zihni Neli’yle birlikte mahallenin ihtiyaçları, sorunlarının çözümü konusunda değerlendirmelerde bulundu. Akay, yapımı süren projelerin en kısa zamanda tamamlanarak halkın hizmetine sunulması yönünde talimat verdi.

Son Güncelleme: 15.09.2019 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15