Başkan Akay’dan Mahalle ziyaretleri

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, salgın sürecinde “Yeni normal” olarak tanımlanan dönemde hayatın kontrollü olarak sürmesi hedefine uygun olarak Mahalle halkını ziyaret ve hizmet denetimlerini sürdürüyor.

16 Kasım 2020 Pazartesi 11:20
Başkan Akay’dan Mahalle ziyaretleri

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın Belediye yetkilileri ile gerçekleştirdiği ziyaret ve denetimlerin mekanı İsmetpaşa Mahallesi oldu. Başkan Akay’ı Mahallede İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Doru karşıladı. Halkın iştirakiyle açık hava toplantısına dönen ziyarette, Başkan Akay, Muhtar Doru ve Belediye yetkilileri Mahallede yapılmış hizmetleri denetledi, Taziye evi yapılabilmesi için yer bakıldı. Muhtar Doru bazı yolların tahrip olduğunu ve Mahalle parkının, bakımının düzenli yapılması ve kontrolü için personel talep etti.

BAŞKAN AKAY PANDEMİ UYARISI YAPTI, SORUN DİNLEDİ

 Halkın taleplerini de dinleyen Başkan Akay, ilk olarak pandemi nedeniyle tüm vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde uyması gerektiğini anımsattı. Belediye olarak yapılan tüm iş ve işlemlerin halkın yaşam kalitesini daha da artırmak için yaptıklarını aktaran Başkan Akay “Yapılacak hizmetlerin önceliklerini Muhtarlarımızın ve dolayısıyla halkımızın taleplerine göre belirliyoruz. Kısıtlı imkânlarda, öncelikle en çok ihtiyaç duyulan işi yapmak amacımız. Bu konuda Muhtarlar ve halkımız bize yol gösteriyor. Rutin asfaltlama ve diğer hizmetlerimizi de 96 mahallemize eşit şekilde götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MUHTAR DORU’DAN BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR

Başkan Akay ve beraberindekiler daha sonra Mahalle parkına geçti. Burada vatandaşın çay ikramını kabul eden Başkan Akay öneri ve talepleri dinleri. Mahallelerine yapılan hizmetlere değinen İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Mehmet Şirin Doru ise, yapılmış olan ve önümüzdeki süreçte yapılacak hizmetler için de Başkan Akay’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15