Başkan Kurt, Gökmeydanlılarla iftarda buluştu

Odunpazarı Kent Konseyi Gökmeydan Mahalle Meclisi artık geleneksel hale getirdiği ‘Tencereni Al Gel Birlikte İftar Yapalım’ adlı etkinliğinin 3’üncüsünü gerçekleştirdi.

17 Mayıs 2019 Cuma 14:07
Başkan Kurt, Gökmeydanlılarla iftarda buluştu

Gökmeydan sakinlerinin yoğun katımı ile gerekleşen iftar etkinliğine; Akut Eskişehir Ekibi de destek verdi. Gökmeydan Halk Merkezi’nin bulunduğu sokakta gerçekleşen ‘Tencereni Al Gel Birlikte İftar Yapalım’ etkinliğine; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ile Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru da katıldı.

Evlerinde hazırladıkları yemekleri alıp gelen Gökmeydanlılar, hem yemeklerini paylaştı hem de birlikte oruç açtı. Mahalle sakinleri aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşarken, daha önce tanışamayan birçok mahalle sakini de bir biri ile tanışma fırsatı yakaladı.                                                                                                                                                                                               

Son Güncelleme: 17.05.2019 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner15